Trug nor Vruuger

Rosmalen

Vriendenkring Trug nor Vruuger

bestuur vriendenkring

De Vriendenkring “Trug nor Vruuger” is eigenlijk een fanclub van de muziek- en zanggroep Trug nor Vruuger en geeft financiële en materiële ondersteuning aan de zang- en muziekgroep.

De club werd op 26 januari 1997 opgericht door Ans Schippers, Joop en Jo Krijnen. Dit laatst-genoemde echtpaar is helaas overleden. De club bestaat uit een groot aantal mensen, die regelmatig liederenavonden en/of middagen bezoeken van Trug nor Vruuger.

Werd de fanclub gestart in 1997 met 56 leden, nu is het aantal ruim 200 leden. De contributie bedraagt € 12,- per jaar en voor dit bedrag hebben de leden vrije toegang tot alle optredens van de club en bovendien wordt er eenmaal per jaar een speciale middag verzorgd voor alle leden van de vriendenkring.

Van het geschonken geld werden de afgelopen jaren muziekbundels geschonken, een nieuwe geluidsinstallatie en nieuwe microfoons gekocht. Daarnaast konden van een financiële tegemoetkoming ook Brabantse klederdracht worden aangeschaft. Bovendien zorgt de financiële bijdrage ervoor dat de entree van alle evenementen van Trug nor Vruuger gratis toegankelijk zijn en dat gastoptredens van allerlei gezelschappen of solisten mede kunnen worden bekostigd. Bij het zilveren jubileum van Trug nor Vruuger (in 2008) schonk de Vriendenkring een cheque van € 2000,-

De leden van de vriendenkring komen veelal uit Rosmalen, maar ook vanuit de regio melden zich geregeld nieuwe leden.

Om de kas te spekken organiseert de kring tijdens haar feestmiddag een loterij. De te winnen prijzen worden beschikbaar gesteld door de plaatselijke middenstand van Rosmalen.

Het bestuur van de Vriendenkring bestaat nu uit op de foto: Corry van den Dungen, Ans Schippers en Cor Geerts.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.